Pozivnica na deseti Festival izvorne hrane, pića, suvenira, folklora u Biogradu

Pozivnica na deseti Festival izvorne hrane, pića, suvenira, folklora u Biogradu

Grad Biograd na Moru, Turistička zajednica grada Biograda na Moru te sekcija ugostitelja Biograda već desetu godinu za redom organiziraju Festival izvorne hrane, pića,gastronomskih delicija izvornog suvenira i folklora – Dugi svehrvatski eno eko gastro etno stol – Spojimo zeleno i plavo, objedinjenog pod nazivom BIOGRADSKI STOL 2015.
Festival se održava 05. – 07. lipnja 2015. godine (petak, subota i nedjelja) u gradu Biogradu na Moru na Obali kralja Petra Krešimira IV.
Na najdužem stolu u Hrvatskoj želimo predstaviti autohtone hrvatske proizvode, proizvode vrijednih ruku. Želimo dati priliku proizvođačima koji svoje kvalitetne domaće proizvode žele prezentirati širem tržištu. Cilj nam je pokazati bogatstvo kojim raspolaže Lijepa naša. Na ovoj trodnevnoj manifestaciji želimo da osjetite i doživite cijelu Hrvatsku kroz mirise i okuse bogate gastro ponude, kroz zvuk folklora te sliku izvornog hrvatskog suvenira. Svaki proizvod sa sobom nosi povijest područja iz kojeg dolazi, nasljeđe iz davnih vremena koje trebamo održavati, čuvate i razvijati.
BIOGRADSKI STOL uvod je u turističku sezonu i iz godine u godinu izaziva sve veći interes kako domaćih tako i stranih gostiju. Festival je izložbeno – prodajnog i edukativnog karaktera. Svake godine okuplja sve veći broj izlagača iz svih županija Lijepe naše, a kao i proteklih godina ugostiti ćemo i neke od europskih zemalja.
Ova manifestacija prava je prilika za besplatnu promociju Vaših proizvoda i usluga budući da je nastup na ovom Festivalu za sve izlagače besplatan.
Pozivamo Vas da i vi budete dio ove zaista velike manifestacije. O detaljima programa događanja pravovremeno ćemo Vas izvijestiti. Ukoliko ste zainteresirani za nastup u privitku Vam dostavljamo obrazac za prijavu. Popunjeni obrazac zbog izuzetno velikog interesa izlagača molimo da nam dostavite faxom, e-mailom ili poštom na adresu: Trg hrvatskih velikana 2, 23210 Biograd na Moru do 15. travnja 2015. godine.
Kontakt osoba: Ivana Kulaš, pomoćnik direktora Turističkog ureda, tel.: 023/385-382
Unaprijed se zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo.

Predsjednik TZG Biograd na Moru
Ivan Knez

Upitnik možete preuzeti ovdje:

upitnik biogradski stol 2015.pdf

upitnik biogradski stol 2015.pdf