Sajam otočnih proizvoda uz posebne goste Institut za pomorsku baštinu Ars Nautica

Sajam otočnih proizvoda uz posebne goste Institut za pomorsku baštinu Ars Nautica

Pozivamo vas na Sajam otočnih proizvoda koji će se održati u subotu 29.08.2015. u Tkonu na Mulu od 19:30 sati. Na Sajmu se nude otočni proizvodi i suveniri označeni oznakom “Hrvatski otočni proizvod”. Tkonski volonteri pripremati će riblje specijalitete uz ponudu domaćeg vina. Na Sajmu nastupaju i posebni gosti:Opg Uzelac iz Križa-Organski vrt sa ponudom organski uzgojenog voća i povrća, domaćih čajeva i marmelada te Udruga „Jadranski Kovač“ iz Biograda sa ponudom unikatnih suvenira a koju će predstaviti Andrijana Dominis.

Kao posebni prijatelji i gosti na Sajmu otočnih proizovoda predstaviti će se Institut za pomorsku baštinu „Ars Nautica“ sa sjedištem u Tkonu, projekcijom i prezentacijom na temu „Brodolom kod otočića Gnalića – ogledalo renesansnog svijeta“ te u suradnji sa Institutom nastupa i Novena d.o.o. Jedinstvenu projekciju na Idru sveučilišnog broda „Condura Croatica“, svakako vrijedi doći pogledati.

Pozivamo svih u Tkon na jedinstvenu feštu otočnih proizvoda i delicija te odličnu zabavu!

Organizatori Sajma:TZ Općine Tkon i JKU “Prvenj”.
Pokrovitelji Sajma:Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU i Općina Tkon.

Informacija za posjetitelje sa kopna:
Brod “Stella Maris” vozi na relaciji Biograd (trajektno pristanište) – Tkon (trajektno pristanište/GAGA bar)

RED VOŽNJE:
BIOGRAD – TKON
00:00 00:20
01:30 01:50

ljetni_sajam_otocnih_proizvoda_u_tkonu_01 ljetni_sajam_otocnih_proizvoda_u_tkonu_04 ljetni_sajam_otocnih_proizvoda_u_tkonu_05