U Tkonu održan Božićni sajam otočnih proizvoda

U Tkonu održan Božićni sajam otočnih proizvoda

Dana 21.12.2014. održan je Božićni sajam otočnih proizvoda u novo uređenom Domu za kulturu u Tkonu. Načelnik Općine Tkon Goran Mušćet svečano je otvorio novi prostor Doma za kulturu. Don Ivan Rončević blagoslovio je prostor. Na sajmu su nastupili otočni izlagači sa otoka Pašmana, nositelji oznake “Hrvatski otočni proizvod” i otoka Ugljana sa domaćim proizvodima, marmeladama, likerima, ponudom maslinovog ulja, kozmetikom na bazi maslinovog ulja i ljekovitog bilja, ručnim radom i tradicijskim suvenirima.

Popis izlagača:
1. KUD „Kunjka“, Tkon
2. Dječji vrtić „Ćok“, Tkon
3. Rajna Brzić, Tkon
4. OPG Katica Mušćet, Tkon
5. Krunoslav Radović, Tkon
6. OPG Marin Zalović, Tkon
7. Davorka Smoljan, Tkon
8. Matija Titulić, Tkon
9. OPG Ante Božić, Kraj
10. Obrt „Lanđin“, Kraj
11. Ljiljana Mađerić, Pašman
12. Ivana Mađerić, Pašman
13. Meri Pedišić, Pašman
14. Učenička Zadruga OŠ Neviđane, Neviđane
15. Nataša Burmeta, Neviđane
16. Dom za starije osobe Preko, Preko

Denis Barić, predsjednik Otočnog sabora posjetio je Sajam i podržao otočne proizvođače. Organizatori sajma Jku “Prvenj”, Općina Tkon i TZ Općine Tkon zahvaljuju svim izlagačima na sudjelovanju, Veroniki Bobić, Marti Bobić i izlagačima na prigodnom ukrašavanju prostora, izvođačima na nastupu: Kunjske mažoretkinje, Dječji kunjski zbor „Ćoci“, KUD „Kunjka“ sa izvedbom „Kunjskoga kola“, Folklorna skupina „Krajke“, Klapa „Školji“ i Klapa „Kuntrata“. Recitatorima: Vinka Titulić, Nataša Burmeta i Rada Vrančić. Posebna zahvala ljudima dobre volje iz Tkona koji su donirali kolače za pomoć malenoj Luci Živković iz Trogira i na taj način pokazali da imaju veliko srce.

u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_01 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_02 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_03 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_04 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_05 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_06 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_07 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_08 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_09 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_10 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_11 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_12 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_13 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_14 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_15 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_16 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_17 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_18 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_19 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_20 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_21 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_22 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_23 u_tkonu_odrzan_bozicni_sajam_otocnih_proizvoda_24